Suzuki Connect

A Suzuki Connect szolgáltatással új szintre lép a vezető, a gépjármű és a világ kapcsolata.

A szolgáltatással vásárolt vagy azzal utólag felszerelt Suzuki belső terében egy rejtett modem élő kapcsolatot tart a márkakereskedéssel, a szervizzel és más, az autón kívüli rendszerekkel. Ez számtalan lehetőséget biztosít az autótulajdonos számára a távolból végezhető diagnosztikán át az állapotértesítésekig, meghatározza többek közt a parkoló autó helyzetét, követhetőek a vezetési előzmények, és időszakos karbantartási értesítéseket küld. A szolgáltatást mostantól kérheted extraként új autódba, de a már meglévő Suzukidba is szereltetheted.*

* A Suzuki Connect szolgáltatás jelenleg a 2021 októberéből gyártott, új Suzuki S-Cross modellek esetében aktiválható, érhető el. A későbbiekben további Suzuki modellek esetében is elérhetővé válik majd a szolgáltatás.

 

 

Suzuki Connect Aktiválása

Az aktiváláshoz keresd fel szervizünket, ahol kollégánk rögzíti autódat a Connect rendszer márkaszervizes felületén. Kinyomtatja a regisztrációs lapot és a QR kódot vagy a webhely elérhetőséget, ahol elérhető a felhasználói felület és megtörténhet a regisztráció.

Töltsd le a Suzuki Connect applikációt, jelentkezz be és már látod is autódat!

 

Mobil applikáció használati utasítását innen tudod letölteni!

 

Ha elakadnál Kollégáink szívesen segítenek, hívj minket a +36 20 771 2222 számon!

 

A SUZUKI CONNECT applikáció megjelenítése csak illusztrációs céllal történik, tényleges megjelenése készüléktől és szoftververziótól függően eltérő lehet. Az applikáció a Google Playből és az App Store-ból tölthető le, és minden új Suzuki S-Cross modellhez elérhető. A funkciókkal, elérhetőséggel, technikai feltételekkel, a szolgáltatás díjával és minden egyéb részlettel kapcsolatban keresse legközelebbi Suzuki márkakereskedőjét!

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Suzuki Mester+ garancia

Azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven!

A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint Európában!

érdekel

Biztosítás kötés

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb biztosítás!

Biztosítási ügyintézőink segítenek az Ön és autójának igényeihez leginkább megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztásában és megkötésében!

érdekel

Suzuki Butik Katalógus

Imádod a Suzukit? És szeretnél igazán egyedi termékeket?

Akkor válogass a Suzuki ruházati és kiegészítő katalógusából! Felnőtt, gyermek és munkaruhák széles választéka!

érdekel