Ózongenerátoros klímatisztítás

Itt a nyár, kint tombol a hőség, szinte menekülünk a klímával felszerelt épületekbe, autókba. Azonban mielőtt újra használnánk autónk klímáját ne feledkezzünk meg annak megfelelő karbantartásáról sem! Erre kínál kiváló megoldást az ózongenerátoros klímatisztítás!

Mit jelent az ózonos klímatisztítás?

Ez egy kémiai folyamat, ahogy a klímatisztító gép ózont termel az utastérben és mivel az ózon (O3) egy nagyon erős oxidáló anyag, három oxigén atommal, így minden olyan élőlényt, mikroorganizmust, gombát, vírust, stb. elpusztít, aminek van oxigén atomja. 

 

Miért jó?

Mert napjaink leghatékonyabb klímatisztítási módja! Elpusztítja  megtelepedő vírusokat és baktériumokat, semlegesíti a nem kívánatos szagokat. 

 

Mennyibe kerül?

Már bruttó 6 990 Ft - ért elérhető szervizünkben!

 

Mennyi időt vesz igénybe?

A tisztítás kb egy órát veszigénybe: 30 percig az ózóngenerátoros gép tisztítja beindított klíma mellett a rendszert, majd 30 perc szellőztetés szükséges mielőtt az autó újra használatba vehető!

 

Jelentkezz be Hozzánk és élvezd a gondtalan klímás utazás örömeit!

 

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

A tesztvezetés céghez megy!

Gyere ki a parkolóba tesztvezetni!

érdekel

Suzuki Mester+ garancia

Azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven!

A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint Európában!

érdekel

Suzuki Butik Katalógus

Imádod a Suzukit? És szeretnél igazán egyedi termékeket?

Akkor válogass a Suzuki ruházati és kiegészítő katalógusából! Felnőtt, gyermek és munkaruhák széles választéka!

érdekel