Winter+ finanszírozás

Válassza a gazdaságos, kényelmes és biztonságos Suzuki cégautót üzleti teendőihez!

SUZUKI Winter+ finanszírozással akár 0% THM-mel juthat hozzá új Suzuki gépjárűvéhez.

Milliós kedvezményekkel és kedvező forgalomba helyezési költségekkel!!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

Egyedi, személyre szabott finanszírozás
Kedvezményes flottaárak
Már egy személygépjármű vásárlás esetén is
Havi fix lízingdíj 

AJÁNLATOT KÉREK

A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki Winter+ segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új Suzuki személygépjárműve! Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető, mert a Suzuki széles személygépjármű-palettájában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon a legközelebbi Suzuki márkakereskedőnkhöz!Éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal!

FELVESZEM A KAPCSOLATOT


3 000 000 Ft
12 hónapra
0% THM
250 000 Ft/hó

3 000 000 Ft
24 hónapra
5,79% THM
132 478Ft/hó

3 000 000 Ft
60 hónapra
9,86% THM
62 923 Ft/hó

 

Modellkínálat

A Suzuki sokszínűségének hála, minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez tökéletesen passzoló modellt.
Akár városban közlekedik, akár hosszabb távot tesz meg, a Suzuki jó társa lesz a munkában.

 

         7 300 000 Ft-tól*

         6 790 000 Ft-tól*

         5 780 000 Ft-tól*

         5 930 000 Ft-tól*

 

         9 950 000 Ft-tól*

         11 450 000 Ft-tól*

         24 470 000 Ft-tól*

 

ISMERJE MEG PREFERENCIA PROGRAMUNK MŰKÖDÉSÉT!

1.TÁJÉKOZTATÁS

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg bővebben és részletesebben, hogy milyen előnyöket nyújthat az Ön számára a Suzuki Preferencia Finanszírozási Program!

2. IGÉNYLÉS, SZERZŐDÉSKÖTÉS

Következő lépésként elkészül a finanszírozási ajánlat, ismertetjük a szerződési feltételeket, elindul a lízingkérelem lebonyolítása majd a szerződéskötés.

3. GÉPJÁRMŰ ÁTADÁSA

Ezek után minden készen áll arra, hogy forgalomba helyezés után átadjuk Önnek új autóját! 

4. TÖRLESZTÉS

Nincs is más dolga, mint a szerződésben meghatározottak szerinti fizetni a havi lízingdíjat, valamint élvezni a gondtalan autózást! 

 

5. AUTÓCSERE LEBONYOLÍTÁSA

A futamidő lejárata előtt eldöntheti, hogy megtartja a gépjárművet vagy átül egy újba.

 

Gépjármű megtartása esetén

A futamidő végén megállapítjük a maradványértéket, majd önnek csak az utolsó kiemelt lízingdíj (maradványérték) törlesztése marad hátra.

 

Autócsere esetén

Felértékeljük a meglévő gépjárművet és ajánlatot teszünk a visszavásárlási árára. Amennyiben ez megfelelő, elkészítjük a finanszírozási ajánlatot és ismertetjük a szerződési feltételeket. Következő lépésként lebonyolítjuk a lízinngkérelmet és már csak az új autó forgalomba helyezése és átadása van hátra. 

 

 

 

*A Suzuki Winter+ Akciós termék 0%-os THM finanszírozás fix kamatozású, zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0%-os THM maximum 3 millió Ft hitelösszegig és kizárólagosan 12 hónapos futamidővel vagy 1 millió Ft hitelösszegig legfeljebb 36 hónapos futamidőnél érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat, illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A lízingtárgy tulajdonjoga a lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át - nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén - az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A Suzuki Winter+ Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2023.10.01. – 2023.12.31. között leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Suzuki személygépjárműre Suzuki Winter+ Akciós termékkel, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 1.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 27.778,-Ft, THM: 0,0%, ügyleti kamat: 0,00%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 1.000.000 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATAINK

Aktuális ajánlatok

Találja meg tökéletes útitársát és válasszon aktuális Suzuki ajánlataink közül!

érdekel

Suzuki Flotta

Hosszú távú megbízhatóság reális áron, elérhető készletről!

Suzuki minden vevői igényre a legmegfelelőbb hibrid meghajtású autót nyújtja, ami tökéletes társa lesz sofőrjének, így a nyugodt és kényelmes vezetési élmény garantált!

érdekel

Téli szerelt kerék ajánlatunk

Gondoljon időben a télre és használja ki szerelt kerék akciónkat amíg a készlet tart!

érdekel