Suzuki Flotta

 

Válaszd a Suzuki flottát!

 

Egy vállalkozásban minden nap kihívás, hiszen felelősséggel tartozunk kollégáinkért, ügyfeleinkért és persze az üzleti életben meghozott döntéseinkért is.
Ismerje meg a Suzuki hibrid modellek széles választékát, és találjon rá az önnek leginkább megfelelő környezetkímélő megoldásra! A Suzuki Across és S-CROSS elegáns megjelenést biztosít, a Suzuki Swace pedig nagyobb teret ad a munkának. De ha a kompaktság a legfőbb szempont, a Suzuki Ignis és Swift modellek is rendelkezésére állnak. A klasszikus vonalvezetés kedvelőinek a sokoldalú Suzuki Vitarát ajánljuk, míg a hagyományos meghajtású Suzuki Jimny kishaszonjárművel magabiztosan járhatja be a terepet.


Suzuki Flotta+

Testreszabott finanszírozás céges mobilitási céljai eléréséhez.
Alacsony fix havi költség, megbízható cégautók
Egyéni vállalkozó, egy fős cégautó flottára, vagy nagyobb autóparkra van szüksége? A Suzuki flotta+ lízingkonstrukció a nehéz gazdasági körülményekre optimalizált alacsony havidíjas megoldást kínál Önnek. 40% önerő megfizetését követően, a megfelelő futamitő kiválasztásával bőven a százezres költség szint alatt tudja tartani a cégautó költségét. Kényelmes, biztonságos, gazdaságos megoldás minden feladatra, kellemetlen meglepetések nélkül.

*A hirdetésben megadott havi nettó induló lízingdíj fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol Suzuki S-CROSS GLX esetében a futamidő 60 hónap, a bruttó vételár 9 220 000 Ft, továbbá nettó 40% (nettó 2 910 400 Ft) kiemelt első lízingdíj (önerő) és nettó 20% (nettó 1 455 200 Ft) maradványérték figyelembevételével került kialakításra. A finanszírozás kizárólag vállalkozások részére érhető el. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A havi lízingdíjak a futamidő során nem változnak. A konstrukciónál a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az akció feltételei 2023. 05. 01. — 2023. 05. 31. között előterjesztett és leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. A Suzuki Márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlatnak és a tájékoztatás nem teljes körű. További részletek az akcióban résztvevő Suzuki Márkakereskedéseknél érhetők el. A kedvezményes ár a MySuzuki Hűségprogram keretein belül elérhető ajánlott fogyasztói ár. A MySuzuki Hűségprogram árkedvezményt kizárólag a MySuzuki Hűségprogram regisztrált tagjai vehetik igénybe. A regisztráció feltételeiről, menetéről, valamint a kedvezmény pontos összegéről és érvényesítésének módjáról tájékozódjon márkakereskedéseinkben vagy online. I A lágy hibrid és hibrid rendszerrel szerelt Suzuki S-CROSS felszereltségtől és a lítiumion-akkumulátor töltöttségi szintjétől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és COkibocsátása (g/km) vegyes használat, és a hibrid esetében az elektromotor és a benzinmotor kombinált használata mellett, WLTP mérési ciklus alapján: Lágy hibrid: 4,649-6,793 l/100 km, 104,95-153,12 g/km, Hibrid: 4,59-7,09 l/100 km, 103,96-160,73 g/km. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát fenntartjuk!

 

A Tesztvezetés céghez megy! 

Tudjuk, hogy az Ön ideje is drága! Pontosan ezért szeretnénk segíteni a döntésben! Önnek csak a parkolóig kell kimennie és már ki is próbálhatja a Suzuki modelleket!

 
Kérje céghez tesztautóinkat! A megjegyzéshez írja be: "A Tesztvezetés céghez megy!"

 

 

Milyen előnyökkel jár, ha Suzuki flottát választ?

  • Flottakedvezmény: Suzuki flottakedvezményünk széles ügyfélkör számára, akár már 1 autó vásárlásakor is igénybevehető!
  • 3+7 év garancia: A Suzuki egyedülálló 3+7 éves garanciája a motorra, a váltóra és a hibridrendszerre is kiterjed, így minimalizálva a vásárlási kockázatot.
  • Gazdaságos üzemeltetés: Megbízható, korszerű és alacsony CO2kibocsátású, környezetbarát motorok, alacsony üzemanyag fogyasztással.
  • Preferencia Program: Kiszámítható konstrukció, kedvező lízing díjak, egyszeri alacsony önerő. 3-5 évente lehetővé teszi az autócserét az Ön igénye szerint.
  • Magas műszaki tartalom: Kimagasló ár-érték arány: innovatív technológia és magas műszaki felszereltség.
  • Országos szervizhálózat: A legkiterjedtebb szerviz és márkakereskedői hálózat Magyarországon, több mint 80 ponton várjuk ügyfeleinket országszerte.

 

Modellkínálat

A Suzuki sokszínűségének hála, minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez tökéletesen passzoló modellt. Akár városban közlekedik, akár hosszabb távot tesz meg, a Suzuki jó társa lesz a munkában.

 

7 850 000 Ft-tól*
7 340 000 Ft-tól*
11 450 000 Ft-tól*
24 470 000 Ft-tól*
6 080 000 Ft-tól*
9 250 000 Ft-tól*
*A kedvezményes ár a MySuzuki hűségprogram keretein belül elérhető ajánlott fogyasztói ár. További információ: mysuzuki.hu .
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és 2023.április 1-től visszavonásig érvényesek. A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. Az oldalon szereplő képek illusztrációk. A színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pontos felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!
 

Egyedi árajánlatért keresse értékesítőinket!

 

 

 

 

A MySuzuki Hűségprogram árkedvezményt kizárólag a MySuzuki Hűségprogram regisztrált tagjai vehetik igénybe. A regisztráció feltételeiről, menetéről, valamint a kedvezmény pontos összegéről és érvényesítésének módjáról tájékozódjon márkakereskedéseinkben vagy online. *A Vitara, S-CROSS és Swift Sport modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert, míg a Swift

és Ignis modellekhez a motort, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő [Vitara, S-CROSS, Swift Sport], váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. A Vitara, S-CROSS, Swace és Across modellekhez a motort, az elektromotort, a hibrid rendszer elemeit, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodását, a váltószerkezetet, továbbá az Across esetében a külső töltőegységet illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro+ (motor, elektromotor, a hibrid rendszer elemei, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodása, váltószerkezet, külső töltőegység [Across]) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. A Suzuki lágy hibrid modellek felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO2-kibocsátása (g/km) vegyes használat mellett, WLTP mérési ciklus alapján: Suzuki Swift — 4,1-5,8 l/100 km, 93,24-134 g/km. Suzuki Ignis — 4,2-5,6 l/100 km,

96,1-126 g/km. Suzuki Swift Sport — 4,9-6,2 l/100 km, 110-138 g/km. A lágy hibrid és hibrid rendszerrel szerelt Suzuki Vitara és Suzuki S-CROSS felszereltségtől és a lítiumion-akkumulátor töltöttségi szintjétől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO2-kibocsátása (g/km) vegyes használat, és a hibrid esetében az elektromotor és a benzinmotor kombinált használata mellett, WLTP mérési ciklus alapján: Suzuki Vitara — Lágy hibrid: 4,6-6,8 l/100 km, 105-152 g/km, Hibrid: 4,684-7,083 l/100 km, 105,98-160,45 g/km. Suzuki S-CROSS — Lágy hibrid: 4,649-6,793 l/100 km, 104,95-153,12 g/km, Hibrid: 4,59- 7,09 l/100 km, 103,96-160,73 g/km. A Suzuki elektromos hálózatról tölthető hibrid és hibrid modellek felszereltségtől és a lítiumion-akkumulátor töltöttségi szintjétől függő üzemanyag-fogyasztása

(l/100 km) és CO2-kibocsátása (g/km) az elektromotor és a benzinmotor kombinált használata mellett: Suzuki Across — EV-üzemmód: NEDC-szabvány: 1,2 l/100 km, 26 g/km. WLTP-szabvány: 1 l/100 km,

22 g/km. Hibrid üzemmód: WLTP-szabvány: 5,316-7,699 l/100 km, 120,48-174,59 g/km. Suzuki Swace — WLTP-szabvány: 4,4-5,1 l/100 km, 99-115 g/km. NEDC-szabvány: 78-86 g/km. A Suzuki Jimny felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO2-kibocsátása (g/km) vegyes használat mellett, WLTP mérési ciklus alapján: 6,7-8,9 l/100 km, 151-200 g/km. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljes körű,

a változtatás jogát fenntartjuk. További részletek a Suzuki márkakereskedésekben vagy a suzuki.hu oldalon. **jogszabályban meghatározva

KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATAINK

Aktuális ajánlatok

Találja meg tökéletes útitársát és válasszon aktuális Suzuki ajánlataink közül!

érdekel

Winter+ finanszírozás

Fedezze fel a Winter+ finanszírozás előnyeit a Suzuki Bartánál!

érdekel

Téli szerelt kerék ajánlatunk

Gondoljon időben a télre és használja ki szerelt kerék akciónkat amíg a készlet tart!

érdekel